فرم ثبت نام کلاس گروهی مهندسی ضبط
قسمت اول : کاربرد میکروفون ها
در این مقطع به تمامی کاربردهای میکروفون ها نگاهی کلی خواهیم داشت و اکثریت کاربردهای میکروفون در جهان امروز را بررسی میکنیم و به اهمیت آن بیشتر پی خواهید برد
قسمت دوم : تکنیک های میکروفون گذاری استریو
در این بخش به طور علمی و کاربردی، تمامی روش های میکروفون گذاری استریو را تشریح کرده و کاربردهای آن ها را مورد بررسی قرار خواهیم داد. این موارد بینش بسیار عمیقی را به مهندسین خواهد داد تا انتخاب های وسیعی برای برداشت صداهای آکوستیک داشته باشند و هر ساز و یا صدایی را با چیدمانی صحیح و در خور آن صدا و موسیقی برگزینند.
قسمت سوم: تکنیک های میکروفون گذاری فراگیر
بررسی اجمالی بر تکنیک های میکروفون گذاری فراگیر خواهیم داشت و کاربردهای آن برای ضبط صداهای آکوستیک و یا گروهی از صداها را بررسی خواهیم کرد.
قسمت چهارم : تکنیک های میکروفون گذاری سازهای جهانی
این بخش از اساسی ترین و مهمترین بخش ها در مهندسی ضبط به شمار میرود. در این بخش به بررسی برداشت و میکروفون گذاری مهمترین سازهای کلاسیک و الکترونیک می پردازیم. دانشپذیران در این مقطع خواهند آموخت که چگونه از دانش مهندسی صدا و تکنیک های ضبط برای برداشت صداهای آکوستیک بهره می گیریم و دانشی عظیم برای ضبط های استودیویی و اجراهای زنده به دست خواهند آورد.
قسمت پنجم : تکنیک های میکروفون گذاری سازهای ایرانی
تکنیک های میکروفون گذاری سازهای اصیل ایرانی برای اولین بار در ایران و جهان توسط علیرضا مؤذنی در سال 1394 به صورت علمی-کاربردی مورد آزمایش و تحقیق قرار گرفت و در کتاب اصول کاربردی میکروفون ها جلد-2 به رشته تحریر در آمد. این تکنیک ها برای برداشت صداهای آکوستیک سازهای ایرانی بسیار کارآمد است و حرکتی نو به حساب می آید. شما خواهید آموخت که چطور یک صدا کامل و با کمترین تغییر مخرب از سازهای ایرانی برداشت کنید.